Toyota billån kåret som Danmarks bedste

 

Forbrugerrådets magasin "Tænk Penge" har i maj 2022 for syvende gang i træk kåret Toyotas billån som Danmarks bedste. Dermed løber Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, endnu engang med titlen og kan kalde sig Bedst i Test som udbyder af det bedste og billigste billån i Danmark blandt testens 14 banker og finansieringsselskaber, og det viser, at der er markant forskel på, hvad et billån koster i rente og omkostninger. Som forbruger skal man kigge sig godt for og altid kigge på ÅOP renten, der angiver årlige omkostninger i procent.

Dobbelt op på udgifter fra bedst til værst
Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en særdeles veludstyret familiebil i mellemklassen – som fx Toyota Corolla Hybrid – til 255.000 kr. med 55.000 kr. i udbetaling. Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 19.576 kr., mens det dyreste koster over 40.000 kr. og altså er mere end dobbelt så dyrt. 

Lån uden udbetaling

 • Billån uden udbetaling kan vi lave på alle biler, der er op til 5 år gamle.
 • Vælg en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil).
 • Du kan vælge mellem variabel eller fast rente - valget er dit.
 • Tilbehør og ekstraudstyr til en maksimal værdi af 25.000 kr. kan medfinansieres.
 • Udover alm. etableringsomkostninger er der ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.
 • Renten er højere på lån uden udbetaling, men stadig attraktiv.

Lån med udbetaling

 • Du kan vælge en udbetaling på 10% (min 10.000 kr.) eller på 20% (min 20.000 kr.)
 • Billån med udbetaling kan vi lave på biler op til 8 år gamle.
 • Vælg en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil).
 • Du kan vælge mellem variabel eller fast rente - valget er dit.
 • Tilbehør og ekstraudstyr til en maksimal værdi af 25.000 kr. kan medfinansieres.
 • Udover alm. etableringsomkostninger er der ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.

Gode råd, når du låner penge til din nye bil

Der er nogle ting, du skal være særlig opmærksom på, når du kigger efter og sammenligner lån.

Lånets rente
Hvor høj er renten på dit lån og hvor længe er låneperioden. Det er muligt, at du betaler mindre i månedlig ydelse, men betaler du en højere rente og i en længere periode, kan det fulde tilbagebetalingsbeløb være væsentligt højere, end du måske umiddelbart kan se.

Vigtigt - kig på ÅOP renten
ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og er den faktor, du skal kigge efter, når du kigger efter billån. ÅOP kan bruges til at sammenligne forskellige lån, hvis lånene har samme lånebeløb, samme låneperiode og betales tilbage på samme måde.

 

Toyota Privatleasing giver dig en frihed

Vælger du at privatlease din nye Toyota, giver det dig en række fordele og en overskuelig biløkonomi. Toyota Privatleasing gør det muligt for dig at lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, månedlig ydelse. Du skal ikke tænke på uforudsete udgifter til service og reparation, da dette indgår i din leasingaftale hos Toyota.

Aftalen bygger på at man vælger bil, udstyr og antal kilometer - også kører man afsted og betaler hver måned på abonnement. Efter 12 måneder kan du komme ud af aftalen og frit skifte til en ny bil efter dit ønske. Aftalen gælder i alt 36 måneder, så skal bilen skiftes. Du får altså mulighed for at altid at køre i de nyeste modeller.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK