1500X1000 AYG X LE 00037
1500X1000 AYG X Juniper 00043
1500X1000 AYG X Ginger 00042
1500X1000 Toyota Aygo 2022 Galleri 0
1500X1000 Toyota Aygo 2022 Galeri 9
1500X1000 19G3chilired 2
1500X1000 21G3chilired 2
1500X1000 AYGO X PROLOGUE 001
1500X1000 Toyota Aygo 2022 Galleri 2
1500X1000 Toyota Aygo 2022 Galleri 3
1500X1000 Toyota Aygo 2022 Galleri 5

Toyota Aygo X 2022, ny vision for microbiler

En bil med højt humør, unikt design og et hav af muligheder.

Aygo familien er kendt for deres unikke design, boblende personlighed og overraskende rummelighed. Den perfekte pendlerbil til dig der ønsker en mindre bil, uden at gå på kompromis i forhold til køreglæde. Den nye Aygo X 2022 byder nu på et endnu vildere design, med mange flere muligheder end tidligere, så du nemt kan køre byen tynd, og fortsætte ud på de åbne veje.
I en tid hvor vi som danskere har lært at sætte pris på naturen, frisk luft og mere albuerum, giver den nye Aygo X mulighed for at komme længere ud, samt bevare dens agile færdigheder i bylivet.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Optimeret motor og design

Selvom den ikke bliver en del af Toyotas hybridbiler, så kan du stadig opnå en stor optimering af din brændstoføkonomi med en den nye Aygo X.

Ikke nok med at bilens vægt ikke er på mere end 940 kg, så er den tilmed designet således, at der foran ledes luft og turbulens væk fra fronten og siderne, som giver mindre modstand, når du kører på vejene. 

Du får også en forbedret benzinmotor, som er trecylindret 1.0-liter. Aygo X har 72 hk, og ved blandet kørsel, kan du køre helt op til 21,3 km på literen.

Højere, længere og bredere

Selvom den nye Aygo-model både er blevet højere, længere og bredere, er det altså stadig en bil, der defineres som en mikrobil.

Den nye Aygo X er præcist 24 centimeter længere end den Aygo, der kører på vejene i dag. Derudover er den 174 centimeter i breden, og er dermed også længere, hvilket giver dig en mere rummelig kabine – selvom det stadig er en kompakt og smart bybil med en vendelængde på blot 4,7 meter.

Parallelparkering i byen? Intet problem med Aygo X!

Masser af udstyr i Aygo X

Ikke nok med at den nye Aygo har fået vokseværk – så er den også fyldt med lækkert udstyr. Med en 9" touchskærm der både har Apple CarPlay og Android Auto er du godt kørende.

Derudover har multimediesystemet ambiente belysning, trådløs opladning af din mobiltelefon og via MyT-appen og Toyota Smart Connect, kan du opleve en helt ny brugeroplevelse i din bil. 

Faktisk er det helt samme smarte multimediesystem, som du ser i Toyotas anden nye model: Toyota Yaris Cross. Ret vildt for en Aygo!

HVILKET KRYDDERI ER DIT FORETRUKNE?

Krydderier udgør essensen af eventyr. Enhver variation har unikke kvaliteter, der tilfører energi til sjælen –
lige fra chiliens skarphed til den komplekse ingefærs sofistikerede noter.

    
CHILI RED

Fræk og vovet

Chili er det krydderi, vi vælger, når vi føler os i et dristigt humør. Aygo X i markant Chili Red er inspireret af den uventede varme note fra det mest fyrige krydderi. Chili Red giver dig mod til at stå ud fra mængden, får dig til at føle dig i live og inspirerer dig til at indtage de åbne veje med et bredt smil på læben.

    
CARDAMOM GREEN

Sofistikeret og iøjnefaldende

Kardemomme er et af de mest fremtrædende krydderier og har en unik aroma, der altid overrasker og forkæler sanserne. Aygo X i Cardamom Green afspejler disse egenskaber og giver et blidt strejf af rafnement og originalitet. Nyd en ny appetit på livet med Aygo X i Cardamom Green.

    
GINGER BEIGE

Varm og markant

Uanset graden tager man aldrig fejl af en nuance af ingefær. Ingefær er som et markant krydderi kendetegnet ved sin kompleksitet og har en unik evne til at løfte stemningen og skærpe sanserne. Den eksklusive Aygo X i Ginger Beige vækker en følelse af beslutsomhed og giver dig modet til at være den, du er.

    
JUNIPER BLUE

Cool og kreativ

I Juniper Blue fremstår bilen skarp, markant og fuld af dynamik, og bilen har et målrettet udtryk. Aygo X i den cool farve Juniper Blue rydder vej for tanker, skaber kreativitet og indgyder optimisme.

Design din egen Toyota Aygo X

Skal din Aygo X være lidt anderledes end alle de andre? Vælg selv mellem en masse tilbehør, som kan gøre din Aygo X helt personlig!

Uanset om det er designet eller funktionaliteten der skal have en opgradering, så står vi klar med det rigtige tilbehør.

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
   

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book en prøvetur

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK