Bliv elektrificeret med bZ4X!

Den nye Toyota bZ4X er den del af Toyotas nye bZ-serie, som er et sub-brand under Toyota og en forkortelse af det nye koncept “beyond Zero”. Toyota bZ4X er en elbil, og rent faktisk også Toyotas allerførste person-elbil. 

Med sin innovation, gode økonomi og dynamiske SUV-design markerer den eldrevne Toyota bZ4X sig der, hvor det virkeligt gælder. Med sine robuste og flotte proportioner, køreegenskaber i særklasse med firehjulstræk og en imponerende rækkevidde vil Toyota bZ4X bringe dig sikkert frem til din destination. Gå skridtet videre med eldrift, og nyd en helt ny køreoplevelse i denne innovative, eldrevne SUV.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Mere om bZ4X

Enestående køreeegenskaber

Få en af klassens bedste præstationer ved eldrift med Toyota bZ4X, der kører helt uden emissioner. Bilen er meget hurtigtreagerende og accelererer og trækker, når du har brug for det. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri, der gør den utroligt stabil og giver den fremragende køreegenskaber. Ved at trykke på knappen til kørsel med én pedal bliver regenerering af bremseenergi boostet, og du kan accelerere og decelerere udelukkende ved at bruge speederen.

Batterieffektivitet i topklasse

Med næsten 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre op til 513 km på en enkelt fuld opladning – og det er med nul emissioner. Takket være innovativ forskning i batteriers ydeevne kan batteriet i Toyota bZ4X give en af klassens mest pålidelige batterier til al slags vejr. Rækkevidden kan maksimeres med et solcelletag, der fås som tilvalg. Toyotas velkendte kvalitet er din garant for batteriets pålidelighed. 

Sikkerhed, du kan stole på

Toyota bZ4X rummer omfattende sikkerhedsudstyr, hvor end du skal hen. Der vil blive passet godt på dig med en række sikkerhedsudstyr inklusive den nyeste Toyota Safety Sense teknologi med features som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). Nyd godt af maksimal sikkerhed både ved bykørsel og offroad med Toyota bZ4X.

Intelligent opkoblet cockpit

Oplev et univers af multimedier og onlinefunktioner. Med en ekstra stor 12” touchscreen, avanceret stemmegenkendelse og nem smartphoneintegration vil du opleve, at det er super intuitivt at anvende Toyota Smart Connect, som altid er opdateret takket være den cloudbaserede teknologi. MyT-appen på din smartphone hjælper dig med at holde styr på dit batteriniveau, planlægge opladninger, tjekke rejsedata eller fjernbetjene din bil – fx betjening af klimareguleringen eller låsning/oplåsning af bilens døre.

Dine opladningsmuligheder

         

Offentlige ladestandere

Det er nemt at finde offentligt tilgængelige lynladestationer ved hjælp af søgefunktionen i MyT-appen, når du skal foretage en lynopladning. Der er perfekt kompatibilitet med disse højeffektive enheder takket være lynopladningskapaciteten på 150 kW. Du kan oplade batteriet i din Toyota bZ4X til 80 % på blot ca. 30 min. 

                   

Privat Ladeboks

Disse dedikerede ladere er meget hurtigere til at oplade en elbil, end en ordinær stikkontakt. Med en hjemmelader kan du opnå en fuld opladning på 6,5 timer.

DERFOR BØR DU VÆLGE TOYOTA

Toyota har over 25-års erfaring med hybrid elektriske køretøjer - og kører derfor forrest mod en fuldelektrisk fremtid. Med mere end 18 millioner elektrificerede biler på vejene og op til 17 forskellige modeller at vælge imellem på verdensplan, fortsætter Toyota med at glæde kunder over hele verden. Toyotas elektrificerede køretøjer er pålidelige med stor ydeevne, takket være effektiv styring af energistrømme og den mangeårige erfaring med batteriteknologi.

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
   

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book en prøvetur

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK