1500X1000 2023 Corolla Hatchback Dpl 25
1500X1000 2023 Corolla Hatchback Dpl 03
1500X1000 2023 Corolla Hatchback Dpl 30
1500X1000 2023 Cor2001a 23
1500X1000 2023 Cor2002a 23 Lav
1500X1000 2023 Cor3005a 23 Lav

Toyota Corolla - stilet, effektiv og fuld af køreglæde..

Nyd Toyota Corolla, der gør det sjovt at køre. Med det stilfulde interiør, fremragende instrumentering og god komfort, bidrager det hele til køreglæden.

Vi udvikler os hele livet igennem - det samme gør vores biler. Med sit dedikerede design, kraftfulde tilslutningsmuligheder og live Over-The-Air-opdateringer er den nye Corolla Hatchback klar til at give dig specielle oplevelser. Den nye Corolla Hatchback har gennemgået en stor opgradering, lige fra de digitale muligheder til en yderst effektiv femte-generations hybridteknologi.

Stilet, effektiv og fuld af køreglæde. Uanset hvilket kørebehov du har og hvilken model du vælger, så får du en Corolla med den innovative 5G hybridteknologi. Du kan vælge mellem to forskellige hybridmotorer, en 1,8 liter hybrid og en 2,0 liter hybrid Dynamic Force-motor. Alle varianter er bygget på Toyotas nye platform, TNGA (Toyota New Global Architecture). Oplev køreglæden i denne lækre Toyota Corolla.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri

Op til 50% på ren el

Toyota Hybrid batteri

Anhængertræk til hybrid

Automatgear er standard

Lav CO2 udledning

Toyota Corolla fascinerer

Med en lav motorhjelm, bredt gitter og lækre LED-lygter foran er Toyota Corolla yderst iøjenfaldende. Oplev hvor unikt designet er ved at vælge en af de attraktive bi-tone-lakeringer. 

Det flotte design og den slanke profil på Corolla kan fremhæves ved at tilvælge de sporty 18'' alufælge.

Også interiøret har et ekstraordinært design. Du kan vælge interiør, som giver Corolla dét look, som du ønsker. 

Med udstyret i orden

Med en tilvalgt 8'' touch-skærm og adgang til Toyota Touch 2-system er du godt kørende i Corolla. Du behøver knap fjerne dit blik fra vejen med Head Up Display i farver, som altså gør, at du kan se de vigtigste køreinformationer på forruden. 

Du kan også nemt oplade din smartphone samt spejle dine apps til touchskærmen med de smækfyldte udstyrspakke som fås til Toyota Corolla.

Kommunikere med din bil, direkte fra din smartphone

Når du har købt din nye bil, kan du download app'en "My-T", hvor du bl.a. kan fjernstyre bilens klimaanlæg, låse og låse bilen op, lokalisere hvor bilen er parkeret, få fuld kontrol over din rejsehistorik samt få service påmindelser.

Design din egen Toyota Corolla Hatchback 

Toyota Corolla er en praktisk bil med et friskt design. Den kan tilpasses efter dine behov, og tilpasses efter din personlige stil. Vælg mellem en lang række originalt tilbehør og udstyr fra Toyota.
         

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
    

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK