1500X1000 Corolla Touring Sports 1
1500X1000 Corolla Touring Sports 2
1500X1000 Corolla Touring Sports 16
1500X1000 Toyota Corolla Hb 2019 09
1500X1000 Toyota Corolla Hb 2019 08
1500X1000 Toyota Corolla Hb 2019 13
1500X1000 Corolla Touring Sports 15
1500X1000 Toyota Corolla Hb 2019 18
1500X1000 Corolla Touring Sports 02
1500X1000 Corolla Touring Sports 03

Toyota Corolla - alt hvad den moderne familie behøver

Favoritten blandt flere generationer grundets den fantastiske rummelighed

Toyota Corolla er tilbage med et stærkt og sporty design, med friske linjer og muligheder for mange flotte farver. Corolla, fås både som benzin, og med Toyotas banebrydende 4. generations hybrid-teknologi. Vælger man Hybrid kan man forvente bløde overgange under kørsel, samt hurtig responstid. Bilen har som udgangspunkt et lavt tyngdepunkt, en fast affjedring og en utrolig præcis styring, så hybrid-teknologi eller ej, så er Corolla en fryd at køre.

Corolla har alle de nyeste innovative og teknologiske udstyrs muligheder bl.a. Trådløs opladning af smartphone, 10'' Farvedisplay direkte i forruden, LED-matrix forlygter, intelligent parkeringsassistent, og den innovative sikkerhedspakke Toyota Safety Sense. Så er der udstyr!

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri

Op til 50% på ren el

Toyota Hybrid batteri

Anhængertræk til hybrid

Automatgear er standard

Lav CO2 udledning

Teknologi til din tjeneste

Gå ikke på kompromis med udstyret i din Corolla Touring Sports! Med en 8'' touch-skærm og en masse tilvalg kan du optimere din køreglade. Få fx Head Up Display, som viser de vigtigste kørselsinformationer i bunden af din forrude, eller lyt til din yndlingsmusik med JBL Premium-lydsystem fra 8 højtalere.

Du kan også tilvælge en trådløs mobiloplader, som sikrer dig strøm til hele turen. Og med strøm på din smartphone kan du spejle apps til touch-skærmen, og bruge stemmestyring via din smartphone.

Designet til en aktiv livsstil

Giv plads til familien, og få plads og fleksibilitet i Toyota Corolla Touring Sports. Oplev god benplads, belysning samt sædevarme i både for- og bagsæderne. I bagagerummet er der plads til mountainbikes, golfsættet og/eller kufferterne til den aktive bilferie.

Derudover kan du også tilvælge håndfri åbning af bagagerummet til, når du har hænderne fulde. Når du har din smart key på dig, skal du blot bevæge foden under kofangeren, og bagagerummet åbner automatisk. Nemt ik?

Design din egen Toyota Corolla Touring Sports

Skal din Corolla være lidt anderledes end alle de andre? Vælg selv mellem en masse tilbehør, som kan gøre din Corolla helt personlig!

Uanset om det er designet eller funktionaliteten der skal have en opgradering, så står vi klar med det rigtige tilbehør.
      

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
    

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK