1/1

GR Yaris en rally-inspireret GTI-dræber

En ægte perfomancebil

GR Yaris er langt fra en helt almindelig smart hatchback. Det er en ægte performancebil, skabt i kølvandet af World Rally Championship. Et udviklingssamarbejde mellem TOYOTA GAZOO Racing og Tommi Mäkinen Racing bringer banebrydende motorsportsteknologi og erfaring ud på vejene.

Med et helt nyt GR-FOUR firehjulstræk, en kraftfuld 1.6-liters turboladet motor og et let aerodynamisk karosseri tilvejebringer GR Yaris en spændende sportsvognsoplevelse.

Reaktion som en rallybil

Som en homologeret rallybil er den kompromisløse GR Yaris blevet udviklet med lidenskab og innovation. Dens helt nye, trecylindrede, 1,6-liters turbomotor har avancerede motorsportsteknologier, der sikrer, at den ikke kun er kompakt og let, men også besidder fremragende styrke og reaktionsevne.

Dette powerfulde kraftværks 261 hestekræfter betjenes med en manuel seks-trins gearkasse og en dedikeret platform med højtydende double wishbone hjulophæng og kraftige 356 mm forbremser.

Den rette attitude

For at sikre, at alle hestekræfterne i GR Yaris udnyttes fuldt ud, har Toyota for første gang i 20 år produceret et helt nyt GR-FOUR firehjulstræk. Det sportslige GR-FOUR firehjulstræk er udviklet af TOYOTA GAZOO Racing og finpudset af WRC-rallykørere og tilbyder enestående kontrol og stabilitet.

Der er tre tilstande: Track, Sport og Normal. Således kan chaufføren tilpasse bilens adfærd alt efter humør.

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på nye Toyota'er. Toyota er for 6. gang kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Få råd til en helt ny Toyota GR Yaris Sport med Danmarks Bedste Billån!

Book en prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Vagn Albrechtsen

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK