1500X1000 Toyota Land Cruiser 32
1500X1000 Landcruiser11
1500X1000 Toyota Land Cruiser 57
1500X1000 24895
1500X1000 Ny Toyota Landcruiser 2 Tcm 25
1500X1000 Landcruiser18
1500X1000 Landcruiser17
1500X1000 Landcruiser1 2
15000X1000 Landcruiser7 2

Toyota Land Cruiser 150

Elegant, adræt og robust, kongen af off-road.

Det Land Cruiser er lige så elegant, som den er adræt og robust. LED forlygter med kørelys, en imponerende kølergrill og tågelygter giver et urban appel og offroad look. Land Cruiser full time 4WD og multi-terræn management system, gør at den kan erobre ethvert landskab let. Det gør Land Cruiser sådan en fornøjelse at køre offroad, en overflod af innovativ teknologi, der er blevet synonym med Toyota.

Land Cruiser har et globalt ry baseret på over 60 års ubestridelig kvalitet, holdbarhed og pålidelighed.
Vores konsekvent høje niveau af kundetilfredshed vidner om design kvaliteten af denne bemærkelsesværdige 4WD. Det er et sandt ikon, der inkarnerer banebrydende teknologi, sikkerhed og komfort uden kompromis.

Enestående råstyrke hele vejen

Den nye Land Cruiser er endnu mere raffineret med ny, mere moderne og robust udseende. Hver linje i designet er nøje tiltænkt. Imponerende kølergrill og forlygter placeret højere for at skabe maksimal beskyttelse og våddybde.

Ustoppelig i al terræn

Uanset, om du kører gennem en lavvandet flod eller styrter ned ad en stenet vej, så kan Land Cruiser overvinde og bringe dig sikkert igennem selv det hårdeste terræn. Ingen anden SUV kan tilbyde dig samme unikke kombination af off- og on-road præstationer.

Uovertruffen sikkerhed

Land Cruiser indeholder Toyota Safety Sense (standard på udvalgte modeller) som ekstra sikkerhed. Systemet indeholder et sæt af sikkerhedsteknologier designet til at reducere chancen eller helt undgå ulykker. 

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Design din egen Toyota Land Cruiser

Skal din Land Cruiser være lidt anderledes end alle de andre? Vælg selv mellem en masse tilbehør, som kan gøre din Land Cruiser helt personlig!

Uanset om det er designet eller funktionaliteten der skal have en opgradering, så står vi klar med det rigtige tilbehør.
     

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder inden for lån og leasing.
    

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK