1500X1000 Toyotarecord 098 2
1500X1000 Toyotarecord 129 2
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Static 001 3
1500X1000 Toyotarecord 061 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Static 004 3
1500X1000 Toyotarecord 073 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Detail 018 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Detail 001 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Detail 006 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Detail 016 3
1500X1000 Mirai Dpl 2021 Detail 020 3

Toyota Mirai er verdens første serieproducerede rene brintbil

Brintbil kører over 1.000 km på en optankning.

Den helt nye og anden generation brintbil, Toyota Mirai, har sat ny verdensrekord i rækkevidde for brintbiler på én optankning. Først i juni 2021 lykkedes det således for et team af fire kørere at tilbagelægge over 1.000 km på franske veje på en enkelt tankfuld brint i den nye Mirai. Dermed overgår Toyota Mirai den tidligere verdensrekord på 887 km, der ellers blev sat få uger tidligere i Australien. Læs om verdensrekorden her.

Banebrydende teknologi har skabt den nye generation af brintbilen Toyota Mirai. En ny platform og øget brændstofkapacitet har skabt en markant bedre aerodynamik, som alt sammen udvider rækkevidden med 30% i forhold til forhenværende generation.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Brint - og intet andet!

Den innovative brændselscellemotor i Toyota Mirai blander brint sammen med ilt og driver på den måde elmotoren med maksimal effektivitet. Resultatet? Intet udstødnings-udslip og en bekymringsfri rækkevidde på mere end 650 km.

Den nye Mirai tilbyder en unik, givende oplevelse med enestående stilhed, baghjulstræk. Dette er nul-emissionskørsel, som du aldrig har oplevet det før.

Forbedret køreoplevelse

Uanset om du pendler til og fra arbejde, eller om du er på en længere udflugt, så sikrer teknologien i Mirai en jævn og behagelig kørsel med trådløs telefonopladning og problemfri smartphoneintegration med en 12,3” multimedieskærm via Apple CarPlay™ eller Android Auto™.

Allerede inden du tager afsted, kan du endda bruge din smartphone til at hæve eller sænke temperaturen i din Mirai, så den er klar, når du sætter dig ind.

Feel good-design

Mirai lukker døren for den larmende gadetrafik og byder dig velkommen i et rummeligt interiør med et harmonisk design, der kan rumme op til fem passagerer. Når dag bliver til nat, holder den omgivende belysning alt synligt .

Det ekstra store instrumentpanel hjælper dig under hele turen. Lad Mirai tage sig af parkeringen med den indbyggede Toyota Teammate Advanced Park, som er den første i Europa.

Hvad er brint egentlig?

Brint er det mest udbredte grundstof i universet og eksisterer som molekyle i næsten alle levende ting, derudover er det en giftfri, lugtfri og farveløs gasart. Faktisk består vores univers af 75% brint. 

Brint findes blandt andet i biomasse og vand og kan produceres via elektrolyse, hvor vandet ved hjælp af elektricitet spaltes i ilt og brint.

Hvad er en brintbil, og hvordan fungerer den?

En brintbil har en elmotor ligesom en elbil, men i stedet for at få strøm fra et batteri, som en elbil gør, så drives brintbiler fra en brændselscelle og bruger derfor brint som brændstof. Brintbiler skal derfor heller ikke oplades, men derimod tankes på en brinttankstation.

En brintbil fungerer ved at det brint, som man tanker, løber ned i en brændselscelle, som ved en kemisk reaktion med ilt, bliver til el, og det er dét producerede el, som driver brintbilen fremad via el-motoren. 

Derudover forårsager brintbiler ikke CO2-udslip eller udslip af andre forurenende stoffer. Det eneste spildprodukt, der kommer fra en brintbil, er det vand som bliver produceret.

Hvilke fordele er der ved en brintbil?

  1. Når man sammenligner en brintbil med elbiler, så er rækkevidden noget af det første man ligger mærke til. En brintbil kan køre lige så langt på en tank brint, som de fleste benzin- og dieselbiler – altså omkring de her 400 - 600 km. 

  2. En brintbil udleder ikke CO2, når den kører og det eneste spildprodukt ved den er det vand, som bliver produceret i den kemiske proces.

  3. Brintbilen bliver derudover også beskrevet som en blød køreoplevelse med en god acceleration og glidende gearskifte, som gør oplevelsen bedre.

Rens luften mens du kører

Vidste du at hvert år indånder en voksen person ca. 4.730.400 liter luft? I den luft er flere skadelige stoffer som svovldioxid og nitrogenoxid.

I Toyota Mirai får du et kemisk luftrensningsfilter, som fjerner de her skadelige og forurenede stoffer! For hver 10.000 kilometer kørt renser Mirai den samme mængde luft som den voksne person indånder på et år. 

Det er en ny oplevelse at køre bil - med god samvittighed.

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
   

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK