Plug-in Hybrid
(PHEV)

En Plug-in Hybridbil kan køre længere på ren el og ved højere hastigheder

Kør længere på ren el, og oplev alle fordele ved at have både benzin og el

En Plug-in Hybridbil er en Hybridbil drevet af både en forbrændingsmotor, og en elmotor med et større genopladeligt batteri, og mulighed for opladning fra en ladestation eller stander.
En Plug-in Hybrid vil køre på el, så snart der er nok energi på batteriet til det. Hvis der ikke er nok strøm, eller ved acceleration vil den fungere som en normal Hybrid, og skifte mellem el og brændstof. Hvis du kører både by-, lande- og lidt motorvejskørsel, er der god mulighed for at kunne køre på ren el over kortere distancer med en Plug-in Hybrid.

En Plug-in Hybrid kan opnå lang rækkevidde på ren el ved et fuldt opladt batteri, og nå en hastighed på ren el på over 100 km/t.* Batteriet genoplades ved kørsel, og kan oplades ved en ladestation i hjemmet, eller ved en offentlig ladestander.

*Vejledende og afhænger af kørselsadfærd, bilmodel og mærke. Fælles for Hybridbilerne er at de i større omfang benytter mindre benzin, og udleder færre partikler ud i atmosfæren, og dermed mindre CO2. 

6 gode grunde til at vælge Toyota Plug-in Hybrid

OP TIL 100% KØRSEL PÅ EL

Da batteriet i en Plug-in Hybrid er en del kraftigere end ved normal hybrid, er det muligt at køre langt længere på ren el. 

LANGT PÅ LITEREN

Med en hastighed på op til 130 km/t på ren el, er det de færreste steder i Danmark, at du ikke kan køre på el.

STØJSVAG KØRSEL

Da en Toyota Plug-in Hybrid kører længere på ren el, er det også en hel anden lydoplevelse at sidde i en Plug-In Hybrid. Bilen er nemlig utrolig støjsvag under kørslen.

10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet, det er garanteret op til 10 år,  hvis du  får tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek.

LAV GRØN EJERAFGIFT

Vælger du Toyota Plug-in Hybrid får du grundet lav CO2 en lav grøn ejerafgift!

KLAR TIL FREMTIDEN

Toyota Plug-in Hybrid er den perfekte bil til fremtiden, da verden bliver mere og mere klimabevidst, og elektrificeret.

 

  

Cliver Unlimited

  

  

 

Ladeløsning

For at få mest muligt ud af Plug-in Hybrid teknologien skal bilen oplades med en ladestander i hjemmet, på tankstationer/ladestationer, eller i nødstilfælde gennem en stikkontakt.* Dette er for at sikre at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin. Toyota har partnerskab med Clever, der har en abonnementsaftale som giver dig fordelagtige muligheder for opladning af din Plug-in Hybrid over hele landet - og derhjemme. Aftalen dækker en fast månedlig ydelse, og for den ydelse kan du lade ved over 1000 ladepunkter i Danmark, samt derhjemme - du løber aldrig tør for strøm. Inkl. i aftalen er også opsætning af Clever ladeboks, dog ikke inkl. ladeboksen da det afhænger af din aftale med forhandler. 

*Tilslutter du bilen en stikkontakt, skal du altid have snakket med din elinstallatør først.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK