2023Priusphevdpl013 1500X1000
2023Priusphevdpl007 1500X1000
2023Priusphevdpl010 1500X1000
2023Priusphevdpl008 1500X1000
2023Priusphevdpl002 1500X1000
2023Priusphevdpl095 1500X1000
2023Priusphevdpl086 1500X1000
2023Priusphevdpl088 1500X100
2023Priusphevdpl083 1500X1000

Toyota Prius Plug-in Hybrid -
Toyotas mest avancerede hybridbil

5. generations hybridbil med Prius Plug-in

Det er 25 år siden, at Toyota Prius markerede sig verden over, som den første masseproducerede hybridbil, og nu kommer den 5. generation af Toyota Prius. Med et forbedret højkapacitets batteri er rækkevidden på ren el nemlig øget med 50%, sammenlignet med den nuværende generation.

Det nye batteri har derudover en højere energitæthed, og så er det faktisk muligt at få solceller på taget af den nye Toyota Prius, som kan forlænge den elektriske rækkevidde. Ret sejt!

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Fordele ved Toyota Plug-in Hybrid

Op til 100% kørsel på ren el

Langt på literen

Støjsvag kørsel

10 års garanti på hybridbatteriet

Lav grøn ejerafgift

Klar til fremtiden

Fokus på sikkerheden

Udover det, så er den nye Toyota Prius også blevet udstyret med den nyeste udgave af Toyota T-mate, som er en række sikkerhedssystemer, der skal gøre det mere sikkert for dig, når du kører rundt på vejene. Det er blandt andet udstyr som Pre-kollisionssystem, vognbaneassistent, nødbremseassistent m.m. som skal gøre det mere trygt for dig, når du sidder bag rattet.

Der er også virkelig tænkt over sikkerheden med Toyota Prius. Det betyder, at den 7" store multi-informationsdisplay er placeret ovenfor rattet, så du ikke skal fjerne dine øjne fra vejen, når du skal læse informationer eller hastigheden.

     

Toyota Prius i stilrent design og uimodståelig teknologi

Når først du sætter dig ind i den nye Toyota Prius plug-in hybrid, har du ikke lyst til at gå ud igen. Med de klare linjer og det stilfulde design, får du automatisk en følelse af luksus og kvalitet. Toyota Prius følger bZ-serien, og i cockpittet finder du det flydende instrumentpanel, som besidder en stor multimedie touch skærm i toppen. “bZ” står for beyond Zero, og er Toyotas mission om at birdrage til en verden uden emissioner.

     

Mulighed for at udnytte solens energi

Prius er så avanceret, at den endda kan omdanne sollys til elektrisk drev*, ved at oplade sit batteri via solceller på taget for at få yderligere elektrisk rækkevidde pr. dag. Skulle den stå parkeret i flere dage, fortsætter Prius med at oplade batteriet ved hjælp af solenergi.

*Afhænger af modelvariant og tilgængelighed på markedet.

      

HOLD STYR PÅ DET HELE VIA DIN TELEFON

Med MyT-appen har du altid forbindelse til din Prius. Anvend den fx til at afkøle kabinen på forhånd på en varm dag eller til at se, om bilen er låst, når du ikke er ved den. Med MyT-appen kan du også se batteriniveauet og få mest muligt ud af den nye Prius’ øgede elektriske kapacitet.

Ladeløsning

For at få mest muligt ud af Plug-in Hybrid teknologien skal bilen oplades med en ladestander i hjemmet, på tankstationer/ladestationer, eller i nødstilfælde gennem en stikkontakt.* Dette er for at sikre at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin. Toyota har partnerskab med Clever, der har en abonnementsaftale som giver dig fordelagtige muligheder for opladning af din Plug-in Hybrid over hele landet - og derhjemme. Aftalen dækker en fast månedlig ydelse, og for den ydelse kan du lade ved over 1000 ladepunkter i Danmark, samt derhjemme - du løber aldrig tør for strøm. Inkl. i aftalen er også opsætning af Clever ladeboks, dog ikke inkl. ladeboksen da det afhænger af din aftale med forhandler. 

*Tilslutter du bilen en stikkontakt, skal du altid have snakket med din elinstallatør først.

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
    

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK