1500X1000 Prius Phv Grey Dynamic 26
1500X1000 Prius Phv Grey Dynamic 02
1500X1000 Prius Phv Grey Detail 03
1500X1000 Phv2003a 19 433423
1500X1000 Phv2001a 19 799509
1500X1000 Phv3006 19 927448
1500X1000 Prius Phv Aqua Detail 07
1500X1000 Prius Phv Aqua Static 05
1500X1000 Prius Phv Aqua Static 07

Toyota Prius Plug-in Hybrid -
Toyotas mest avancerede hybridbil

Toyota Prius Plug-in Hybrid er den perfekte bil til en grønnere hverdag

Fra inderst til yderst kendetegnes Prius Plug-in af banebrydende teknologi, herunder solcelletag, Adaptive Automatic High Beam og meget mere. Prius Plug-in kombinerer avanceret hybridteknologi med endnu længere rækkevidde ved ren elkørsel.

Bilen vælger elmotoren, når køreforhold og distancen gør det muligt – og skifter automatisk til hybriddrift, når det er nødvendigt. Prius Plug-in er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel.

Priser fra: 354.990,-

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på nye Toyota'er. Toyota er for 6. gang kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Få råd til en helt ny Toyota Prius Plug-in med Danmarks Bedste Billån!

Fordele ved Toyota Plug-in Hybrid

Op til 100% kørsel på ren el

Langt på literen

Støjsvag kørsel

10 års garanti på hybridbatteriet

Lav grøn ejerafgift

Klar til fremtiden

Længere rækkevidde - mindre udslip

Den nye Prius Plug-in Hybrid er den mest avancerede af sin slags på markedet og kan i teorien køre op til 63 km på ren el og med en elektrisk topfart på 135 km/t. Efter den specielle norm for elbiler kører Prius Plug-in hybrid over en kam hele 83,3 km/l. Hvad dit forbrug reelt er, afhænger af kørestil, og hvor meget du kører på ren strøm.

Jo oftere du lader op, desto mere brændstof sparer du ved at køre ren elkørsel. Den daglige transport består typisk af mindre ture og kan derfor køres som ren elkørsel. Skal du derimod på længere ture sørger hybrid kørsel for en længere rækkevidde uden at gå på kompromis med komforten.

Hvordan lades bilen op?

På kun 3 timer og 15 minutter kan du oplade Prius Plug-in via en almindelig stikkontakt. Hvis du installerer en særlig ladeboks hjemme, eller bruger en offentlig ladestation, kan en fuld opladning klares på cirka 2 timer. Et LED-display i instrumentpanelet viser dig status på batteriets opladning. 

Du kan med timerfunktionen bestemme, hvornår batteriet skal lades op. Du kan f.eks. undgå tidspunkter med høj belastning af elnettet og vælge tidsrum med lavere elpris.

Bilen lades også mens du kører 

Med regenerativ bremsning lader du også bilen op når du kører. Hver gang du bremser, opsamles og overføres energien til batteriet. P.g.a. hybridmotoren i en Prius Plug-In har du en længere rækkevidde, end en bil der udelukkende kører på el.

Lad op i solen

Tilvælger du et solcelletag til din Prius Plug-In, så bidrager solens energi til opladningen af din bil. Det foregår ved, at solbatteriet oplades og overfører den opsamlede energi til kørebatteriet. Solcelletaget øger opladningskapaciteten og giver rundt regnet energi til 1.000 kilometers kørsel pr. år.

Ladeløsning

For at få mest muligt ud af Plug-in Hybrid teknologien skal bilen oplades med en ladestander i hjemmet, på tankstationer/ladestationer, eller i nødstilfælde gennem en stikkontakt.* Dette er for at sikre at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin. Toyota har partnerskab med Clever, der har en abonnementsaftale som giver dig fordelagtige muligheder for opladning af din Plug-in Hybrid over hele landet - og derhjemme. Aftalen dækker en fast månedlig ydelse, og for den ydelse kan du lade ved over 1000 ladepunkter i Danmark, samt derhjemme - du løber aldrig tør for strøm. Inkl. i aftalen er også opsætning af Clever ladeboks, dog ikke inkl. ladeboksen da det afhænger af din aftale med forhandler. 

*Tilslutter du bilen en stikkontakt, skal du altid have snakket med din elinstallatør først.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Vagn Albrechtsen

Luksuriøs kabine med geniale løsninger

I den nye Prius Plug-in forenes avanceret teknologi med legende let betjening. Intuitive kontakter og det multifunktionelle læderrat suppleres af farveskærme, der giver et godt overblik over køreinformationer, herunder opladning, forbrug og energiflow. 

En stor 8" touchskærm giver adgang til et væld af funktioner, herunder navigation, musiksystem, vejrudsigter, stemmestyring og mobilopkobling. I den eksklusive kabine finder du fire komfortable siddepladser. Der er mange praktiske opbevaringsmuligheder, som suppleres af det geniale Easy Flat-sædesystem med 60:40 splitbagsæde, der nemt nedfældes og danner et kæmpe bagagerum, med helt plan bund.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK