1500X1000 Proace City 2020 Statics 1 2
1500X1000 Proace City 2020 Statics 2 2
1500X1000 Proace City 2020 Statics 12 2
1500X1000 Proace City 2020 Details 48 2
1500X1000 Proace City 2020 Details 37 2
1500X1000 Proace Combo 1
1500X1000 Proace City 2020 Statics 41 2
Toyota Proace har fået en lillebror! Byd hjerteligt velkommen til Toyota Proace City.

Et væld af muligheder:
Proace City er en alsidig og funktionel varebil. Her er tale om en model, der i den grad er klar, når du er. Den fås i et væld af varianter, og med alt lige fra Medium og Long akselafstand til en lastevne på til 1.000 kg. Derfor tør vi godt sige, at Proace City er bygget til dig og din forretning.

Toyota Proace City kommer med fremragende lastevne, og varerumstørrelser op til europaller.
Salget er begyndt i Danmark med benzin og dieselmotor, og i 2021 kan vi forvente en ren el-udgave.
Praktisk design og fremragende lasteevne, med varerumstørrelser der gør det muligt, som en af ​​få i klassen, at kunne rumme hele to Europaller. Mulighed for at vælge imellem 5 forskellige kombinationer af motor og gearkasse, og mulighed for 8-trins automatgear.

Praktisk, smidig og fleksibel, er Proace City din perfekte forretningspartner. 

Med et valg af to eller tre forsæder og tre separate bagsæder på Verso er Proace City konstrueret til bevægelse, uanset hvilken belastning der er.  Smarte funktioner som Smart Cargo-systemet øger kapaciteten med 0,4 m³, mens en luge i taget kan rumme selv de længste belastninger.  Små bygader og tætte steder er intet problem, med de asymmetriske bagdøre der går af- og pålæsning nemt. 

Rummelig og komfortabel kabine

Den nye Toyota Proace City vil du opleve et suverænt rummeligt kabine, et velorganiseret instrumentbræt samt en række yderst komfortable sæder. Som om det ikke var nok, så gør det generøse varer det muligt at få plads til hele Europaller side om side.

Avanceret teknologi
Den nye Proace City kommer med avanceret teknologi og intelligente sikkerhedssystemer.

Proace City Comfort One leveres således med den ultimative udstyrspakke, der bl.a. omfatter en omfattende sikkerhedspakke med både skiltegenkendelse, træthedsovervågning, automatisk nødbremse samt vognbaneassistent og adaptiv fartpilot.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på nye din næste drømmebil.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK