1500X1000 Toyota Proace Verso 2019 Gallery 003763
1500X1000 Prv0322b Tagboks
1500X1000 Toyota Proace Verso 2019 Gallery 001
1500X1000 Proace Verso 32
1500X1000 Proace Verso 59
1500X1000 Proace Verso 52
1500X1000 Proace Verso 2019 Gallery 009

Proace Verso er designet til at have plads til alle

Proace Verso er en rummelig, praktisk og komfortabel minibus fra Toyota, med plads til alle.

Du har muligheden for at få plads til hele familien og al bagagen i Toyota Proace Verso. Bilen kan rumme helt op til 8 personer, som alle har sine egne separate sæder. Bagagerumsplads skal man ikke bekymre sig om, den store minibus rummer nemlig et bagagerum på hele 608 mm i længden og 1618 mm i bredden. Så selv når du har hele familien eller fodboldholdet i bilen, er der plads til alle deres tasker og udstyr. Proace Verso er udover rummelig også utrolig praktisk, den kan tilpasses ethvert behov og kommer med masser af udstyr, så der er underholdning for hele familien.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Mange muligheder med Toyota Proace Verso!

Du får mange muligheder med en Toyota Proace Verso. Den har otte sæder, som hver især kan tages ud alt efter behov, og dermed give dig mulighed for endnu mere plads til bagage.

Toyota Proace Verso er altså den perfekte MPV og passer til dig, som vil benytte den som minibus, taxa, institutionsbus eller bare en stor familiebil. 

Toyota Proace Verso giver dig mange muligheder, og hvis dette ikke er nok, så kan vi tilpasse en skræddersyet løsning til dig.

Toyota Proace Verso er rummelig og komfortabel

Godt nok er Toyota Proace Verso en stor bil, men dette betyder ikke, at den er gået ned på hverken udstyr eller smarte funktioner!

Med Proace Verso får du blandt andet 7" touch skærm med smartphoneintegration, sædevarme foran, fartpilot med begrænser, bluetooth og mere til, som er standard udstyr. 

Toyota Proace Verso kommer også i to versioner, hvor der i COMBI er plads til ni personer og i udstyrs varianten FAMILY OVER COMBI, er der plads til 8 personer. 

Design din egen Toyota Proace Verso 

Vælg selv mellem en masse tilbehør, som kan gøre din Proace Verso helt personlig!

Uanset om det er designet eller funktionaliteten der skal have en opgradering, så står vi klar med det rigtige tilbehør.

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån og leasing.
   

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK