1500Xx1000 Proace Van Medium 09
1500X1000 Proace Van Medium 10
1500X1000 Proace Van Medium 12
1500X1000 Proace Van Medium 15
1500X1000 Proace Van Medium 16
1500X1000 Proace Van Medium 24
1500X1000 Proace Van Medium 26
1500X1000 Proace Van Medium 17
1500X1000 Proace Van Medium 06

Et utal af varianter

Toyota Proace er en ægte alt-i-én bil, og så findes den i et utal af variationer. Medium eller long, stærk eller stærkere motor, én eller to skydedøre, tophængslet bagdør eller to splitdøre?

Plads til både sidste og mandskab
Den nye Toyota Proace har et rummeligt varerum på op til 7 m3 og er fuld af løsninger, så du kan transportere dine varer eller dit værktøj smartest muligt. Blandt andet er varerummet lettilgængeligt, så du nemt kan læse varebilen. Også i forhold til din arbejdsdag og dine daglige opgaver er Proace fuld af muligheder. Varebilens indretning kan tage hensyn til behovet for en mobil kontorplads; det lave støjniveau og de ergonomiske sæder gør din dag i bilen behagelig, alt imens den gode plads i kabinen giver mulighed for at køre flere sammen – uden at frygte for komforten. Faktisk har Proace fin plads til tre velvoksne håndværkere.

Tilpas Proace til dine behov

Proace er med andre ord en unik varebil, der kan tilpasses individuelle behov. Den nye Proace kommer i et stort modeludvalg. Du kan få Proace i forskellige længder, Medium og Long, og med praktisk udstyr såsom Smart Cargo og Mobile Office.

Med Smart Cargo-systemet kan varebilens passagersæde vippes, så kabinen får ekstra opbevaringsplads, mens en smart luge mellem varerummet og kabinen giver en lastelængde, der øges med 116 cm.

360°-salgsindsats

Vil du vide mere om varerumsmål, lasteevne og de mange udstyrsmuligheder i den nye Proace, så kontakt autoforum, Ringkøbing A/S. Vi leverer selvfølgelig Proace med vores 360°-salgsindsats, hvor vi tager os af alt det, du som erhvervskunde har brug for til din varebil – hvad end det er ekstraudstyr, lakforsegling, undervognsbehandling, finansiering, serviceaftale, forsikring, specialindretning eller noget helt ottende. Vi tager os af din bil – så du kan tage dig af din forretning.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling p din næste drømmebil.

Book din prøvetur her

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK