1500X750 Yaris 2020 05
1500X750 Toyota Yaris 04
1500X750 25304
1500X750 Toyota Yaris 2020 06
1500X750 25301
1500X750 Toyota Yaris 2020 11
1500X750 TOY G1
1500X750 TOY G106
1500X750 TOY G104

Toyota Yaris får smilet frem - Årets bil i Europa 2021

Fjerde generation af Toyota Yaris gør endegyldigt op med sit image som hjemmehjælperens halvkedelige transportmiddel.

Lavere, bredere, mere rummelig, mere sikker… og mere sjov. Sådan lyder den korte beskrivelse af fjerde generation af Toyotas ’dansker-darling’, Yaris. Det er en helt ny bil bygget på Toyotas nye GA-B platform, hvilket styrker bilens gode køreegenskaber udtrykt gennem et lavere tyngdepunkt, en fastere affjedring og en mere præcis styring.

Yaris har fjerde generation hybridteknologi, der byder på en trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter, som gennemsnitligt kører på el i over halvdelen af tiden, og også har mulighed for at køre på ren el op til 135 km/t. Dette er nogle af de ting der har gjort at Toyota Yaris vinder årets bil i Europa 2021. Den nye Yaris kan monteres med anhængertræk, og største påhængsvognsvægt er 450 kg. uanset motor.

Man kan næsten se det på den, ud over at designet er piftet voldsomt op: Hjulene sidder helt ude i hjørnerne af karosseriet, og det lover godt for morskaben og for pladsudnyttelsen. I forhold til sin forgænger er sikkerheden i den nye Yaris helt i top, ligesom kvalitet og finish i kabinen også har fået et løft.

Drømmebilen kan finansieres på mange måder! 

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder indenfor lån til en splinter ny Toyota og op til 5 år gamle biler. I samarbejde med Toyota Financial Services kan vi tilbyde lån med og uden udbetaling på din næste drømmebil.

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri

Op til 50% på ren el

Toyota Hybrid batteri

Anhængertræk til hybrid

Automatgear er standard

Lav CO2 udlejning

Kør op til 130 km/t på el! 

Den nye Yaris vil udover en 1.5-liters hybridmotor, også kunne fås med en nyudviklet tre-cylindre 1.5-liters benzinmotor, uden hybrid, samt en tre-cylindre 1.0-liters benzinmotor.

Hybridmotoren rummer hele 116 hk og har fået en ny CVT-automatgearkasse med to indbyggede elmotorer og smart udveksling, som effektivisere brændstoføkonomien.

Den nye motor giver følgende fordele: 

  • Op til 130 km/t i EV kørsel (ren el) (55 km/t mere end nuværende)
  • 86 g/km CO2 efter den nye WLTP ( -26g mindre end nuværende) 

Ny standard for sikkerheden

For Toyota er sikkerhed en menneskeret. Den nye Yaris har den nyeste udgave af Toyota Safety Sense - sikkerhedspakken spækket med intelligent teknologi. Så kan du slappe af bag rattet og nyde turen.

Du får et avanceret pre-kollisionssystem med nødbremseassistent, skiltegenkendelse, adaptiv fartpilot samt fodgængerdetektor i mørke. Så bilen bremser, hvis der er noget du overser.

Den nye Yaris bliver den sikreste bil i sin klasse - det er da rart at vide!

Bliv ét med teknologien

Designet fået en helt ny betydning i Yaris. Farver, belysning, figurer, mønstre og betjeningen har været omdrejningspunkt for designet af den nye Yaris.

Den strømlinede og intuitive smartphone integration med Apple CarPlay™ og Android™ giver dig frihed til at være online via enhver smartphone. Du kan bestille den nye Yaris med trådløs opladerstation.

Nyd multimedieskærmens mange muligheder og bevar det fulde overblik i fuld HD. Lad bakkameraet guide dig, når du parkerer og analyserer din kørsel med MyT App. App'en giver adgang til en vifte af features designet til at gøre tiden bag rattet sjovere, mere sikker og hjælpe til flere km på literen.

Design din egen Toyota Yaris

Skal din Yaris være lidt anderledes end alle de andre? Vælg selv mellem en masse tilbehør, som kan gøre din Yaris helt personlig!

Uanset om det er designet eller funktionaliteten der skal have en opgradering, så står vi klar med det rigtige tilbehør.
      

Serviceaftale

Få et bedre overblik over dit månedlige bilbudget samt 1-års Toyota-vejhjælp i Europa med en serviceaftale fra Toyota.

Finansiering

autoforum, Ringkøbing A/S har en stor palette af muligheder inden for lån og leasing.
      

Bilforsikring

Vælg en Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos en af vores autoriserede forhandlere.

Book en prøvetur

Jeg giver hermed autoforum, Ringkøbing A/S tilladelse til at sende mig nyhedsbrev på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig på et link nederst i e-mail nyhedsbrevet.

Sælger Jørgen Kolle og Thomas Grimstrup

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK