Toyota Hybrid - elmotor og benzinmotor i én

Toyota har produceret hybridbiler siden 1997. Da verdens miljømæssige udfordringer for alvor kom på dagsordenen i 1990'erne, plantede Toyota og frø i deres bestræbelser på at skabe biler, der kunne skåne miljøet. Toyotas ingeniører havde i mange år udviklet på hybridteknologien, og i 1997 lancerede Toyota den første masseproducerede hybridbil - Prius. I over 20 år har Toyota arbejdet med udviklingen af ​​hybridbiler - dette store arbejde har gjort Toyota til verdens førende inden for hybrid og hybridteknologi.

Hvad er en hybrid?

Toyota har udviklet en bil, som både har en el- og benzinmotor. Motorerne kombinerer hinanden, og bilen vælger selv helt automatisk, hvornår det er mest fordelagtigt at køre på el eller benzin. 

Du kan altså være sikker på, at du får den mest økonomiske samt en køretur med mindre Co2-udleding – uden du skal gøre noget.

Kør på el

I forhold til en bil med dieselmotor udleder en Toyota hybrid 15-30 gange mindre NOx-emissioner. Med kombineret el- og benzinmotor har bilen et lavere benzinforbrug, hvilket resulterer i mindre CO2-udslip. Og selvom en en hybrid ikke udelukkende er en elbil, kan du køre på ren el op til 50% af tiden.

Hvad er en plug-in hybrid?

En plug-in hybrid er, ligesom en almindelig hybrid, en bil med to motorer, der kombineres under kørslen. Det vil sige, bilen har både en elmotor og en benzinmotor. Forskellen er dog, at med en plug-in hybrid bestemmer du helt selv, hvornår du vil køre på el – uanset om du kører på motorvej, landevej eller villavej. 

Opladning

En plug-in hybrid skal du sørge for at lade op via ladestikket, og derudover lader den også delvist bilens batteri automatisk op, når du bremser. Dét er Toyotas geniale hybridteknologi, når det er bedst!

Optimer din køreglæde

Alle Toyotas hybrid- og plug-in hybridbiler er med automatgear, og du kan derfor nyde din køretur helt uden at tænke på gearskifte. Med automatisk gearskifte bliver din kørsel mere økonomisk, og bilens batteri og motor udnyttes bedst muligt. Når du kører på el, vil du også opleve en mere lydløs og behagelig kørsel. 

Stort udvalg

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler. Vær derfor sikker på, at der findes en hybrid til netop dit behov - uanset om du søger en smart bybil eller en rummelig familiebil. Du er sikret høj driftsikkerhed, da flere undersøgelser viser, at Toyota hybrid er de biler med færrest fejl. 

Toyota Hybrid biler

Yaris Cross Hybrid

Corolla HB Hybrid

Corolla Touring Sports Hybrid

Corolla Cross Hybrid

Toyota C-HR Hybrid

Prius Plug-in Hybrid

Hybridgaranti med Toyota

Vidste du, at alle hybridbiler fra Toyota er dækket af 3 års garanti eller 100.000 km – alt efter hvad der kommer først. Derudover er hybridkomponenterne i din bil dækket af 5 års garanti eller ved 100.000 km – hvad end der kommer først.

Og ikke nok med det, hvis du sørger for at få et årligt Hybrid Helbredstjek på et autoriseret Toyota-værksted, som vores, kan du opnå dækning af bilens hybrid-batteri i helt op til 10 år.

Sikkerhed og Garanti ved Toyota Hybrid

Vi holder dig kørende med Toyota Hybrid Tryghedsprogram

Velkommen til hybridteknologiens verden

Hybrid Synergy Drive®-teknologien er hjertet i din Toyota. Det er denne teknologi, der giver dig en harmonisk og næsten lydløs køreoplevelse med en intelligent kombination af benzinmotor og elmotor. Resultatet er naturligvis også et exceptionelt lavt udslip og brændstofforbrug.

Det er et raffineret system, der konstant overvåger kørslen for at levere den optimale og mest energieffektive drivform i den aktuelle situation. Det kan således være ren el-kørsel, ren benzinkørsel eller en kombination af de to drivformer. Denne avancerede hybridteknologi fra Toyota kræver specialuddannede teknikere for at sikre korrekt service og problemfri kørsel. Kun hos din autoriserede Toyota-forhandler og -reparatør kan du være sikker på at finde de specialuddannede teknikere og det særlige udstyr, som kræves for korrekt service af din hybridbil.

Årligt hybrid helbredstjek

Et årligt hybrid helbredstjek sikrer dig optimalt udbytte af Hybrid Synergy Drive®-teknologien. Vores special uddannede teknikere tester hele hybridsystemet og udarbejder en rapport, som giver dig et godt overblik over sundheds tilstanden i dit hybridsystem. Vi forklarer naturligvis rapporten i detaljer og påpeger, hvis der er noget, som bør tilses eller serviceres for at sikre optimal drift. På den baggrund kan du beslutte, hvad du ønsker foretaget for at holde din hybridbil godt kørende.

Toyota Hybrid Tryghedsprogram

Hybridkomponenterne i din bil er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).
Hvis din hybridbil herefter i forbindelse med et serviceeftersyn gennemgåret årlig hybrid helbredstjek på dit autoriserede Toyota service værksted, vil den samtidig være berettiget til Toyota Hybrid Tryghedsprogram, der omfatter bilens hybrid batteri i endnu 364 dage / 14.999 km. (afhængig af hvad der kommer først).
Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota hybridbil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.

 

        

            

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK