Toyota Hybrid - elmotor og benzin motor i én

Ingen ladestop - altid opladt!

Toyota har produceret hybridbiler siden 1997. Da verdens miljømæssige udfordringer for alvor kom på dagsordenen i 1990'erne, plantede Toyota et frø i deres bestræbelser på at skabe biler, der kunne skåne miljøet. Toyotas ingeniører havde i mange år udviklet på hybridteknologien, og i 1997 lancerede Toyota den første masseproducerede hybridbil - Prius. I over 20 år har Toyota arbejdet med udviklingen af hybridbiler - dette store arbejde har gjort Toyota til verdens førende inden for hybrid og hybridteknologi.

Ledningsfri

Toyota Hybrid er ledningsfri, den oplader automatisk under kørsel, så du skal ikke bekymre dig om opladning og ladestander.

Toyota Hybrid skal blot tankes som enhver anden bil.

Op til 50% på ren el

En Toyota hybridbil vælger automatisk selv mellem el og benzin, så du får mest mulig ud af dit brændstof. Du kan køre op til 50% af tiden på el.

En plug-in hybrid skal både lades op og tankes med benzin. Bilen kører op til 100% af tiden på el.

Toyota Hybrid batteri

Toyota Hybrids batteri holder hele bilens levetid, og med et Hybrid Helbredstjek er du yderligere dækket. Hvilket automatisk gøres ved det årlige serviceeftersyn.

Derud over er der 5 års/100.000 km garanti på bilens øvrige hybrid-komponenter.

Anhængertræk til hybrid

Anhængertræk kræver en stor motor, og derfor kan man ikke få anhængertræk til ret mange hybridbiler.

Hos Toyota kan det dog fåes til Yaris Hybrid, Yaris Cross Hybrid, Toyota C-HR Hybrid, RAV4 Hybrid og Corolla Hybrid Touring Sports.

Automatgear er standard

Toyota Hybrid har et højt udstyrs niveau, med automatgear som standard - så du kan slappe af og nyde køreturen.

Automatgearet sikrer også en mere økonomisk kørsel og optimal udnyttelse af batteri og motor.

Lav CO2 udledning

Vælger du Toyota Hybrid udledes der mindre CO2 end traditionelle benzin biler af samme model, den laverer CO2 udledning resulterer også i et laverer brændstofforbrug.

Toyota forsøger på alle måder at reducere negativ påvirkning på miljøet  - både via måden, hvorpå de producerer biler og hvordan, bilerne skrottes. Toyota's Miljøudfordring 2050

Toyota Hybrid biler

Corolla HB Hybrid

Corolla Touring Sports Hybrid

Prius Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid

Sikkerhed og Garanti ved Toyota Hybrid

Vi holder dig kørende med Toyota Hybrid Tryghedsprogram

Velkommen til hybridteknologiens verden

Hybrid Synergy Drive®-teknologien er hjertet i din Toyota. Det er denne teknologi, der giver dig en harmonisk og næsten lydløs køreoplevelse med en intelligent kombination af benzinmotor og elmotor. Resultatet er naturligvis også et exceptionelt lavt udslip og brændstofforbrug.

Det er et raffineret system, der konstant overvåger kørslen for at levere den optimale og mest energieffektive drivform i den aktuelle situation. Det kan således være ren el-kørsel, ren benzinkørsel eller en kombination af de to drivformer. Denne avancerede hybridteknologi fra Toyota kræver specialuddannede teknikere for at sikre korrekt service og problemfri kørsel. Kun hos din autoriserede Toyota-forhandler og -reparatør kan du være sikker på at finde de specialuddannede teknikere og det særlige udstyr, som kræves for korrekt service af din hybridbil.

Årligt hybrid helbredstjek

Et årligt hybrid helbredstjek sikrer dig optimalt udbytte af Hybrid Synergy Drive®-teknologien. Vores special uddannede teknikere tester hele hybridsystemet og udarbejder en rapport, som giver dig et godt overblik over sundheds tilstanden i dit hybridsystem. Vi forklarer naturligvis rapporten i detaljer og påpeger, hvis der er noget, som bør tilses eller serviceres for at sikre optimal drift. På den baggrund kan du beslutte, hvad du ønsker foretaget for at holde din hybridbil godt kørende.

Toyota Hybrid Tryghedsprogram

Hybridkomponenterne i din bil er dækket af en fabriksgaranti på 5 år/100.000 km (afhængig af, hvad der kommer først).
Hvis din hybridbil herefter i forbindelse med et serviceeftersyn gennemgåret årlig hybrid helbredstjek på dit autoriserede Toyota service værksted, vil den samtidig være berettiget til Toyota Hybrid Tryghedsprogram, der omfatter bilens hybrid batteri i endnu 364 dage / 14.999 km. (afhængig af hvad der kommer først).
Denne betryggende ordning kan fortsætte år efter år – helt op til 10 år fra bilens første registreringsdato. Som ejer af en Toyota hybridbil kan du således se frem til mange års problemfri kørsel, og er du med i ordningen, er hybrid helbredstjekket uden omkostninger for dig.

 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK