Hvorfor ikke vælge Danmarks bedste værksted?

På autoforum's værksted er din bil i de bedste hænder. Det siger vores kunder i hvert fald!

Kundetilfredsheden er i top..! Vi har modtaget den højeste udmærkelse for kundetilfredshed, nemlig en boomerang i guld. Symbolet med en boomerang har Toyota brugt i mange år, og symboliserer at tilfredse kunder vender tilbage​....Måske fordi vi har markedets bedste service aftaler!?

Vi er knivskarpe på Toyota

Vores erfarne team af dedikerede Toyota-teknikere følger alle Toyotas uddannelsesprogrammer, vi bruger de rigtige reservedele, og værkstedet er udstyret med den nyeste teknik, og alle de rigtige værktøjer til at tage hånd om din Toyota. Og så er vi selvfølgelig miljøcertificerede, så vi behandler din bil under forsvarlige og miljørigtige forhold.

På den måde dækker vores værksted dig ind med opretholdelse af garanti, køreglæde og sikkerhed. Men ikke nok med det. Vores viden og effektivitet er også garant for din økonomi. Både når det handler om prisgaranti på matchende værkstedstilbud og bilens gensalgsværdi. Ingen er bedre til Toyota end autoforum, Ringkøbing A/S.

   

  

   

   

Toyota Relax

Kort fortalt: Toyota har her fra den 1. december 2021 introduceret "Relax", der er en service-aktiveret garanti. Det betyder, at vælger man at servicere sin Toyota hos et autoriseret Toyota værksted, så forlænges garantien på bilen et år af gangen, og indtil bilen er 10 år gammel eller har kørt 160.000 km. Igen beviser det troen på Toyota som produkt, og det er FEDT at kunne fortælle den historie, i øvrigt som det eneste bilmærke på markedet.

Vores værksted kan hjælpe dig med det meste

Mange bruger i dag bilen til at komme fra A til B, derfor er det vigtigt at bilen fungere og starter hver morgen. Det kræver som alt andet i livet, en lille indsats. Du kan gøre mange små ting selv i din dagligdag, men et værksted her og der er en nødvendighed.

Hos autoforum, Ringkøbing A/S tilbyder vi bl.a.:

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK