Originale Toyota Reservedele

Med originale reservedele fra Toyota bevarer du kvaliteten og driftsikkerheden.
Af hensyn til din tryghed og sikkerhed, anbefales altid originale Toyota-reservedele. De er godkendt af samme ingeniørteam, som står bag udviklingen af en ny Toyota.

Originale Toyota-reservedele er:

  • Designet specielt til din Toyota-model
  • Underkastet Toyotas krævende standarder med hensyn til kvalitet og pålidelighed
  • Reservedele og tilbehør købt efter 1. januar 2017 er omfattet af 3. års garanti
  • Monteres af specialuddannede Toyota-teknikere.
  • Toyotas ry for kvalitet er baseret på vores høje standarder for design og produktion. Dette gælder også originale Toyota-reservedele, der naturligvis matcher kvaliteten i de dele, som din Toyota er produceret af. Når delene ydermere monteres af specialuddannede Toyota-teknikere, giver det ekstra tryghed for dig som Toyota-ejer.

Vælg originale Toyota-reservedele af hensyn til sikkerheden og pålideligheden.

Toyota bremseskiver og -klodser

Dine bremser skal modstå meget slid i dagligdagen, derfor er det afgørende for sikkerheden, at du kan stole på dem.

Toyota-batterier

Dine elektroniske systemer kræver en pålidelig strømkilde, med et Toyota Optift-batterie er du sikker på, at du altid har strøm.

Toyota-motorolie

Toyotas motorer er lavet til at leve i mange år og til mange km, men det kræver at motoren altid er velsmurt med olie og høj kvalitet.

Toyota friskluftfiltre

Få frisk luft og bliv fri for pollen, snavs og partikler med Toyota friskluftfiltre.
Skift ca. hver 15.000 km.

Koblinger

En fungerende kobling gør kørekuren behagelig og gier intakte præstationer, vælg derfor en original Toyota kobling, der holder i lang tid.

Støddæmpere

Ryger der en støddæmper kan det få konsekvenser for resten af bilens karosseri og din sikkehed, vælg derfor originale Toyota støddæmper, der er designet specifikt til din model.

Kileremme

Da bilens motor oftest er en forbrændingsmotor er der behov for nedkøling, en velfungerende kileremme hjælper dette og beskytter mod overophedning.

Brændstof systemrens

Efter års kørsel kan brændstoføkonomien og trækkraften forringes grundet ophobning, giv derfor din Toyota en gang brændstofrens, for at sikre optimal ydeevne.

Toyota AdBlueTM

Kører du Euro-dieselmotor (Hilux og Land Cruiser) er det vigtigt du tilføjer en tilsætnings væske som reducerer skadelig udslip af kvælstofilter (NOx) med Toyota AdBlue er du sikret mindre udslip.

Forrude

Din forrude er en bærende del af sikkerheden i din bil, er uheldet derfor ude og du skulle få en fænge eller revne i ruden, så vælg en original Toyota-forrude som er dokumenteret høj kvalitet i sikkerhedstest.

Toyota viskeblade

Viskeblade er vigtige for dit udsyn i alt slags vej, sikre dig derfor viskeblade af høj kvalitet, så dit udsyn holder længere.

Pærer

Bliv set og se andre døgnet rundt!
Et velfungerende kørlys er altafgørende for køresikkerheden for både dig, passagerer, andre bilister, dyr og cyklister. Vælg derfor pærer i høj kvalitet fra Toyota.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK