Originalt Toyota udstyr

Med originalt Toyota Ekstraudstyr kan du give designet, komforten og teknologien i din Toyota et ekstra løft.

Med Toyota ekstraudstyr og tilbehør får din bil et løft i kvalitet, gensalgsværdi og komfort. Der er mange muligheder for at personliggøre og øge komforten i din Toyota.  F.eks. kan du vælge Alufælge, Beskyttelsespakke eller Anhængertræk. Alt fås specielt designet og tilpasset lige præcis den Toyota du kører i. På vores modelsider kan du se ekstraudstyrs brochurer til alle aktuelle Toyota modellerer.

Anbefalet ekstraudstyr til bilen

Anhængertræk

Anhængertræk fås både som aftageligt eller fast alt efter behov.
Så er du klar til en trailer, campingvogn eller cykelholder.

Alufælge

Alufælge er et flot alternativ til stålfælge. Et sæt alufælge til bilen øger værdien af bilen, samtidig med at udseendet bliver mere eksklusivt. Alufælge kan købes separat og sættes på egne dæk, eller kan tilkøbes med dæk som passer til fælgen.

Beskyttelsespakke

En beskyttelsespakke indeholder produkter der hjælper med at beskytte din bil mod slitage, ridser og uønskede bilka-buler. Indholdet varierer afhængigt af model, og kan f.eks. være trinlister, sidelister, stænklapper, bagkofangerbeskyttelse, måtter m.m.

Sikkerhedskit

Det er lovpligtigt at have en advarselstrekant i bilen, og i flere lande er det nu også et lovkrav at medbringe refleksvest og førstehjælpsudstyr. Køb derfor et samlet sikkerhedskit til bilen, så du har det i tilfælde af at uheldet skulle være ude. 

Fandt du ikke, hvad du søgte, spørg dit lokale Toyota værksted

Henrik Knak er reservedels ekspedient hos autoforum Ringkøbing

Henrik Knak

Reservedele

Casper Jensen

Værkfører

Jørgen Kolle

Sælger / Inderhaver

Thomas grimstrup

Sælger

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK