autoforum, Ringkøbing A/S - dit autoriseret værksted

Bestil tid på værkstedet online

Hvis du har brug for service eller reparation af din bil, så står vi klar til at hjælpe. Vi sikrer, at din bil kommer under kyndig behandling af vores autoriserede mekanikere, så du hurtigt kan komme på vejen igen.
Vi vil gerne gøre livet som bilejer så nemt som muligt. Derfor kan du bestille tid til service her.

Få tryghed med en serviceaftale

Er du træt af uforudsete værkstedsregninger? Og du er måske en af dem der både er forsikret og har budget konto! Vi tilbyder dig derfor en serviceaftale hos autoforum med alt inkluderet. Det kalder vi service uden bøvl.
For en fast månedlig ydelse kan du tegne en serviceaftale og forlænge garanti perioden helt op til bilens 7 år eller 105.000 km.

Aircondition rens

Aircondition, Aircon, Klimaanlæg, kært barn har mange navne!
Et velfungerende aircondition er en sand fornøjelse at have tændt. Et beskidt aircondition anlæg kan være skyld i  luftvejsgener, øreirritation, ubehagelig lugt og forkølelse.

Undervognsbehandling

Bilen er simpelthen ikke skabt til det dansk vejrforhold. Salt på vejene, høj luftfugtighed, meget regn og kun ganske få frostgrader. Det er de værst tænkelige forhold, og gør danske biler ekstra udsatte for rustangreb.
Der findes kun en løsning: En undervognsbehandling. Det helst fra bilen er helt ny.

Hjul og dæk

Vi ved alle, at man ikke går med vinterstøvler om sommeren eller sandaler om vinteren. Det samme gælder naturligvis for din bil.
Dækvalget er afgørende for sikkerheden på vejen. Hos autoforum, Ringkøbing A/S tilbyder vi komplette hjul og dæk til netop din bil.

Reservedele og ekstraudstyr

Vi har et stort udvalg af originale reservedele og ekstraudstyr til din bil. Som autoriseret værksted har vi altid originale reservedele på lager, så vi altid er klar til at yde den bedste service til dig og din bil.

Hertil sælger vi blandt andet: bilpleje produkter, gummimåtter, cykelholdere, parkeringsure, sikkerhedsveste, kopholdere m.m. Du er altid velkommen til at kontakte vores reservedels-eksperter, for at høre nærmere om vores udvalg af ekstraudstyr.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK