Bilpleje - Alt godt til biler

Vi har et bredt udvalg af professionelle bilplejeprodukter af høj kvalitet, når bilen virkelig skal forkæles. Her finder du noget til udvendig og indvendig bilpleje, så du både øger køreglæden og fastholder gensalgsværdien.  Dyk ned i vores udvalg og kontakt os for at bestille. God fornøjelse!

 

Fast baglys

Bliv set i mørket. Vi kører en mørk tid i møde, og derfor er din bils synlighed i trafikken utrolig vigtig! Få monteret konstant baglys på din bil, kan kun udføres på Toyota modeller.

  • Du skal ikke selv huske at tænde lyset
  • Du er lettere at se i tåge, regn og tusmørke.

Pris:  kr. 1.295,-

 

P-skive med solcelleteknologi

Park Solar parkeringsskiven er godkendt af Trafikstyrelsen og har derfor mærkning FS 20 på forsiden. Solcelleteknologien og den automatiske aktivering gør, at du aldrig skal tænke på batteriskift eller huske at stille p-skiven.

Hvordan virker Park Solar?
Parkeringsskiven aktiveres automatisk kort tid efter, at du parkerer bilen (reaktionstid ca. 20 sek). Parkeringstiden bliver afrundet til den nærmeste kvarter.

Det er selvfølgelig også muligt at indstille parkeringstiden manuelt. For optimalt udbytte af Park Solar anbefales det, at du læser medfølgende manual i forhold til installation og brug af produktet.

Pris: 375 kr. inkl. montering

 

OptiWhite - Køreglæde i et nyt lys

OptiWhite giver dig et bedre kørelys end andre forlygtepærer, herunder blå forlygtepærer. Så du behøver ikke at sætte "kulør" på lyset for at få sikkert overblik.

Det behagelige hvide lys bryder mørket og gør kørslen mere tryg og afslappet. Lyseffekten er op til 60% større end ved almindelige halogenpærer, så du tidligere og tydeligere kan se vejforløb og andre trafikanter. Det giver dig ekstra sekunder til at reagere i tilfælde af en potentiel risiko.

Pris for 2 stk. fra kun: 299 kr.

Gummimåtter

Beskyt bunden i din bil mod slitage, snavs og fugt med et sæt gummimåtter

Originale måtter er specialdesignede, så de passer perfekt til hver enkelt model. Uanset om det er stof- eller gummimåtter, ligger de stabilt og skridsikkert i bunden af bilen. På den måde undgår du at måtterne fx krøller under bremsepedalen.

Pris fra: 398 kr.

Bagerumsbakke

Originale bagagerumsbakker er formstøbt i kraftig plast, belagt med riflet gummi - på den måde glider tingene i bagagerummet ikke så nemt rundt, når du kører.

Hvis bagagerumsbakken bliver beskidt tages den let ud og vaskes med almindeligt vand, fx med en vandslange. Bagagerumsbakken er formstabil hvilket sikrer at den altid falder på plads igen.

Pris fra: 298 kr.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK