Undervognsbehandling

Hos autoforum, Ringkøbing A/S tilbyder vi SUVO og Dinitrol undervognsbehandlinger.

Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent at beskytte din bil mod rust. Men hvis du køber en fabriksny bil, så anbefaler vi, at du får lavet rustbeskyttelse/undervognsbehandlingen med det samme, hvor undervognen er ren og tør.

Herefter skal det gøres efter behov - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller.

Undervognsbehandling fra kun kr.  4.190,- incl. moms

Jern og metal ruster

Det er en naturlov, at jern og mange andre metaller ruster, fordi de nedbrydes af ilt og fugt. Salt fra vejen og fra luften fremskyder processen; to ting, vi har meget af i Danmark med vores relativt milde vintre og mange kilometer kyststrækning. For at undgå at metallet ruster skal det derfor forsegles, så man forhindrer, at det kommer i kontakt med ilt, fugt og salt.

Mest økonomisk

Med en undervognsbehandling vedligeholde du din bil på mest økonomisk måde. Du undgår dyre regninger til rustreparationer, og du forlænger levetiden på mange af bilens vitale dele som f.eks. bremserørene.

Hvorfor skal du rustbeskytte undervognen?

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn.

Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien.
Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere hende .

OK